Mix & Match

Onze juwelen zijn meer dan gewoon kleurrijke, geweven armbandjes. Ze weerspiegelen je persoonlijkheid en geven je de kracht om uniek te zijn. Daarom zijn onze armbandjes verkrijgbaar in haast eindeloze kleurencombinaties — elk even bijzonder en speciaal als de persoon die het draagt. Welk seizoen, welke outfit of gelegenheid ook, jouw armband past perfect bij jouw unieke stijl.

Moodboards die je eigen stijl en persoonlijkheid weerspiegelen

Beach

Levendige kleuren die doen denken aan de tropische zandstranden van Isla de Margarita en het kristalheldere turquoise water van de Caraïbische Zee.

Urban Jungle

De unieke en levendige sfeer van metropool Caracas; de donkere en dramatische kleuren passen perfect bij de subtiele, glanzende kleurvariaties.

Jungle Fever

De heldere en weelderige tinten van de Amazone, gecombineerd met de spectaculaire knalkleuren van papegaaien, parkieten en toekans.

Boho

Alle regels brekend, persoonlijk en exotisch. Rijke en levendige kleuren die Indiaanse invloed en Flower Power weerspiegelen.

City Glam

Rijk en vol persoonlijkheid, maar toch zacht genoeg om te blenden of als achtergrond te fungeren voor bijna elke andere kleur.

Colonial

Pastel en lichte kleuren die een uniek combinatie creëren en je doen denken aan de charmante koloniale architectuur van Venezuela.

© 2021 NOI. All rights reserved.
NOI B.V.
Caïrostraat 97 3047 BB Rotterdam
KVK 70320780

helpdesk@wearenoi.com


Powered by Dayman.